Aftrap campagne

Door Ron de Kort op 24 januari 2022
Nog minder dan 2 maandjes en de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen is bekend. Al maanden zijn we als bestuur bezig met de voorbereidingen daarvan.

Begonnen met het inrichten van een kandidaatstellingscommissie die met een prachtige kandidatenlijst op de proppen kwam met Rob Lambert als onze nieuwe lijsttrekker en wethouder Diana van Damme – Fassaert als lijstduwer.
Veel moet in het laatste half jaar voor de verkiezingen geregeld worden en dat moet ook nog op het juiste moment worden gedaan. Met een enthousiaste groep zijn we daar volop mee bezig. De campagnecommissie bestaat uit Paul Weemaes, Rob Lambert, Jessica van Sikkelerus-Schuerman, Mika Lossie, Andre Paping, Iman van Dam, Joris Weemaes en Ron de Kort.

Op zaterdag 5 februari willen we de campagne officieel aftrappen op de oprit van onze lijsttrekker.
Vanaf 10.00 uur is iedereen daar van harte welkom om samen de campagne af te trappen. Ook gezellig om weer eens met anderen van gedachte te kunnen wisselen.
Gezorgd wordt voor koffie/thee en koeken in een gezellige kraam. Ook zorgen we dat er pakketjes met campagnemateriaal voor iedereen klaar liggen.

Wanneer: Zaterdag 5 februari 2022
Waar       : Tivoliweg 20, Hulst
Tijd          : 10.00 – 14.00 uur

Wij zijn enthousiast en hopen dat jullie dat ook worden.

Kijk op de website voor informatie over onze mooie lijst: https://hulst.pvda.nl of op instagram / Facebook of YouTube

Wij hopen jullie in grote getalen te zien en neem gerust ook andere belangstellenden mee.

Namens de campagnecommissie,

Ron de Kort
Beukenstraat 5
4581 BT Vogelwaarde
[email protected] / 06-81166808 (ook whatsapp)

Een reactie kunt u hieronder kwijt:

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ron de Kort

Ron de Kort

Voorzitter afd Hulst / Lid AV waterschap Scheldestromen / lid commissie ABZ / Plvv lid commissie Middelen Voor vragen of contact: [email protected] / 06-81166808 (ook WhatsApp) Samen werken Als geboren Snissenaer en al vele jaren woonachtig in Vogelwaarde, wil ik daarom meedenken en meebeslissen, me sterk maken om alle kernen in onze gemeente leefbaar te

Meer over Ron de Kort