Kandidaatstelling geopend voor gemeenteraadsverkiezingen 2022

Door Ron de Kort op 14 juni 2021

De leden zijn akkoord gegaan met de door het bestuur voorgestelde samenstelling van de kandidaatstellingscommissie. Deze commissie bestaat uit 3 personen:
Oud-voorzitter afd. Hulst Iman van Dam
Oud-wethouder Terneuzen Cees Liefting
Raadslid Sluis Joyce Kramer

Zij  gaan eind september aan de slag om een concept-kandidatenlijst aan het bestuur voor te leggen. Daarna is het aan de leden om de lijst definitief vast te stellen.
Leden, maar ook sympathisanten, kunnen zich bij de voorzitter en secretaris aanmelden voor een plekje op die kandidatenlijst. De mensen die aangeven ambitie te hebben voor een prominente plaats op de lijst worden geacht hun motivatie ook kenbaar te maken. Ook dienen zij de erecode en de interne bereidverklaring te onderschrijven en in te leveren.

In een Algemene Ledenvergadering in begin december zal het concept-verkiezingsprogramma en concept-kandidatenlijst worden voorgelegd. In november zal het concept-verkiezingsprogramma aan de leden al worden toegezonden en kunnen amendementen worden ingediend.

Het bestuur zal zijn uiterste best doen om een zo sterk mogelijke lijst te presenteren, waardoor de continuïteit van de PvdA in het bestuur van de gemeente Hulst kan worden bestendigd.

Aanmeldingen kunnen naar Ron de Kort ([email protected] / 06-81166808)

04-erecode-pvda

1_Interne-Bereidverklaring

Ron de Kort

Ron de Kort

Voorzitter afd Hulst / Lid AV waterschap Scheldestromen / lid commissie ABZ / Plvv lid commissie Middelen Voor vragen of contact: [email protected] / 06-81166808 (ook WhatsApp) Samen werken Als geboren Snissenaer en al vele jaren woonachtig in Vogelwaarde, wil ik daarom meedenken en meebeslissen, me sterk maken om alle kernen in onze gemeente leefbaar te

Meer over Ron de Kort