Rob Lambert, onze lijsttrekker bij komende verkiezingen

Door Rob Lambert op 6 december 2021

Door een online ledenraadpleging is door de leden van de afdeling Hulst unaniem akkoord gegeven aan de door het bestuur voorgestelde kandidatenlijst. Deze lijst was door een speciale kandidaatstellingscommissie bestaande uit Joyce Kramer (raadslid Sluis), Iman van Dam (oud-voorzitter afd Hulst) en Cees Liefting (oud-wethouder gemeente Terneuzen) voorbereid door gesprekken met de top 6 van de lijst.

Rob Lambert is 34 jaar, gehuwd met Martine en heeft 2 kinderen. Hij is afkomstig uit Vogelwaarde, maar woont momenteel in Hulst. Hij is al 8 jaar actief binnen de fractie en is lid van de commissie Ruimte van de gemeente Hulst. Rob is werkzaam als marketing- en communicatiestrateeg. De politieke interesse zit in het bloed, opa Willy Lambert was 12 jaar wethouder in Vogelwaarde en Hontenisse. Rob staat voor positief samenwerken en streven naar een sociale en rechtvaardige samenleving. Hij kijkt er naar uit zich ook de komende jaren met een frisse blik in te zetten voor de PvdA en onze prachtige gemeente Hulst.

Met Rob Lambert en ook de rest van de lijst zetten wij vol in op kwaliteit en de toekomstige generatie. En natuurlijk blijven ook een aantal ervaren krachten actief om ze advies te geven. Met deze mooie lijst hebben wij alle vertrouwen in komende verkiezingen, waarbij wij duidelijk kiezen voor de toekomst van Hulst.

Volledige lijst:

  1. Rob Lambert
  2. Jessica van Sikkelerus – Schuerman
  3. Joris Weemaes
  4. Mika Lossie
  5. Andre Paping
  6. Ron de Kort
  7. Jeanine van Dorsselaer – Weemaes
  8. Tuur van Damme
  9. Addy Cleven
  10. Mustafa el Belhadji
  11. Willy Waumans
  12. Kris Steenbeek
  13. Judith de Meyer
  14. George Hiel
  15. Iman van Dam
  16. Frank Smits
  17. Diana van Damme

 

Rob Lambert

Rob Lambert

Veel enthousiasme, een frisse blik en denken in kansen: zo stel ik mezelf graag aan u voor als nieuwe lijsttrekker van de PvdA Hulst. Ik ben Rob Lambert, 34 jaar en woonachtig in Hulst. Mijn naam onthult al dat mijn roots op Vogelwaarde liggen. Het geeft energie, maar is even uitdagend en spannend om de

Meer over Rob Lambert